Image

Koral Pančevo

Država: Srbija

Websajt: https://www.koral.rs/

Email: office@koral.rs

Adresa: Bavaništanski put 435, Pančevo, Srbija

Telefon: 013 - 335540

Opis: KORAL DOO osnovano je 1996. godine u Pančevu i, od svog osnivanja do danas, preduzeće je preraslo u jedno od najznačajnijih distributera na našem tržištu. Naši kupci širom Srbije samo potvrđuju put koji smo sebi zadali.

Asortiman keramičkih pločica je takav da zadovoljava i najzahtevnije kupce i njihove potrebe. Izbor i selekcija proizvođača, koje samo mi zastupamo na ovom tržištu, je godinama evoluirao, tako da smo strogo vodili računa o kvalitetu, dizajnu, modernim trendovima i , naravno, da svim svojim kupcima pružimo najpovoljnije cene i uslove kupovine.

Sarađujući sa prestižnim, svetski uvaženim i respektabilnim proizvođačima iz Španije, Italije, Češke, Poljske, uspeli smo da naš i vaš svet keramike naglasimo i izdvojimo po originalnošću, specifičnim dekorima i teksturama, pružajući šansu i mogućnost svakom kupcu da izgradi i opremi svoj prostor na jedinstven način.

Takođe, kupatilski nameštaj koji sami kreiramo, karakteriše funkcionalnost, specifična rešenja dobijena kombinacijom univera, medijapana, drveta i prirodnog granita.

U segmentu instalacija, baterija, kada i tuš kada, kabina, hidromasažnih sistema, naš izbor se sveo, pre svega, na najkvalitetnije proizvođače jer, uvek, najskuplje je kada treba nešto što je tek ugrađeno popraviti. Sanitarna keramika evropskih proizvođača karakteriše različitost modela i oblika, a po ergonomiji i funkcionalnosti najnovijih rešenja ispiranja je izabrana da zadovolji sve zahteve i kriterijume naših kupaca.

PROIZVODI KATEGORIJE


Kategorije Proizvoda

Image

Ugaone garniture

Salon nameštaja Koral Pančevo

Koral Pančevo Proizvodi

Image

Ugaona garnitura Trend

Na upit

Image

Ugaona garnitura Piko

Na upit

Image

Ugaona garnitura Benito

Na upit

Image

Ugaona garnitura Reina

Na upit

Image

Ugaona garnitura Bambi

Na upit

Image

Ugaona garnitura Lara

Na upit

Image

Ugaona garnitura Lela

Na upit

Image

Ugaona garnitura Firenza

Na upit

PROIZVODI


Budite prvi koji ćete saznati o specijalnim Ponudama i Akcijama

Polovni namestaj