Image

Fabrika nameštaja Tahirović

Država: Srbija

Websajt: https://www.tahirovic-namestaj.com/

Email: office.tahirovic@gmail.com

Adresa:

Telefon: 060/0727-222

Opis: Fabrika nameštaja Tahirović je osnovana 1990. godine u Novom Pazaru kao fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj preduzeća započeo je 1994. godine izgradnjom moderne fabrike za proizvodnju tapaciranog nameštaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom.

Tokom dve decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, kompanija Tahirović stvorila je prepoznatljiv brend kako na trzištu Republike Srbije, tako i na trzištima zemalja u regionu.

Danas preduzeće raspolaze sa oko 10.000 m2 poslovnog prostora od cega je oko 7.000 m2 proizvodni i skladišni prostor. Kompanija ima svoje sušare, savremeni vozni park sa namenskim vozilima za prevoz nameštaja do kupca i kompletnu servisnu službu.

Sa dugogdisnjom tradicijom u izradi tapaciranog nameštaja, Kompanija je u svom usponu dobitnik mnogobrojnih priznanja ne samo na domaćem već i na međunarodnom planu. Naša firma misli pre svega na želje kupaca i posebno vodimo računa o kvalitetu jer i naš slogan govori "Nameštaj za više generacija". U proizvodnji se koriste sirovine odlicnog kvaliteta, najvecim delom uvežene iz zemalja Evropske unije.

Cilj kompanije je dalje širenje aktivnosti na tržište zapadne evrope i stalno usklađivanje sa novim svetskim trendovima i standardima kvaliteta. I u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo potrebe svakog kupca i nalazimo najprakticnija rešenja za savremene uslove zivota.

ASORTIMAN

Akcije i Katalozi

Aktuelni Katalozi

Salon namestaja Fabrika nameštaja Tahirović

Kategorije Fabrika nameštaja Tahirović

Salon nameštaja Fabrika nameštaja Tahirović

Fabrika nameštaja Tahirović Proizvodi

Namestaji.com 100.000 posetilaca mesecno

Image Image Image Image Image Image