Image

Fabrika nameštaja Numanović

Država: Srbija

Websajt: https://www.numanovic.com/

Email: Info@numanovic.com

Adresa:

Telefon: 011 27 59 353

Opis: Fabrika nameštaja “Numanović” iz Novog Pazara osnovana je 1995. godine. Razvojni put fabrike karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje, kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih radnika.Danas fabrika posluje u novoizgradjenom, savremenom industrijskom objektu površine preko 20.000 m2 sa svim pratećim sadržajima (magacini,sušare,kotlarnice,parionice gradje i dr.).

Fabrika poseduje moderno opremljen salon nameštaja površine preko 1500 m2, kao i 3 salona nameštaja u Beogradu.

Kadrovski potencijal čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici.Mašinski park je moderan i visokoproduktivan i odraz je permanentnog tehnološkog razvoja i osavremenjivanja. Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je široki proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje.Okosnicu tog programa čini proizvodnja kauča, troseda, jednoseda, ležajeva, garnitura i fotelja.Proizvodi su izradjeni od kvalitetnih sirovina i repromaterijala.

Proizvodi su veoma dobro prihvaćeni na tržištu,o čemu govore brojne nagrade i priznanja, na sajamskim i drugim manifestacijama.

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, nameštaj “Numanović” uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u industriji nameštaja, a to je garancija uspešnog razvoja fabrike.

ASORTIMAN

Akcije i Katalozi

Aktuelni Katalozi

Image

Fabrika nameštaja Numanović

Sezonski katalog 08.01-29.02.2020.

Salon namestaja Fabrika nameštaja Numanović

Kategorije Fabrika nameštaja Numanović

Salon nameštaja Fabrika nameštaja Numanović

Fabrika nameštaja Numanović Proizvodi

Namestaji.com 100.000 posetilaca mesecno

Image Image Image Image Image Image