Image

Emmezeta

Država: Srbija

Websajt: https://www.emmezeta.rs/

Email: prodaja@emmezeta.rs

Adresa:

Telefon: 011 22 59 211

Opis: Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom svijeta, a posebno je poznata po brandovima kao što su GUCCI, YSL, PUMA. U sklopu PPR-a djeluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svetu, a čiji je sastavni deo i Emmezeta. Emmezeta zajedno sa Conforamom 2011 prelazi u vlasništvo Grupe Steinhoff International. To je izuzetna pogodnost za našu kompaniju, kako za njene zaposlene tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je nastavila da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata. Ubrzala je sopstveni razvoj i postavila se kao evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma.

Niske cene svaki dan
Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bele tehnike te odjevnih predmeta.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po Niskim cenama svakog dan što je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dečjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

Radnici
Posebno se ponosimo činjenicom da, iako delujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrovi. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju radnika na svim funkcijama i nivoima poslovanja jer smo sigurni u to da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. U segmentu odnosa prema klijentu naša osnovna deviza poslovanja je jednostavna i glasi "Kupac je kralj". Izrazito se trudimo da se svi naši radnici, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode tom baznom odrednicom odnosa prema kupcu i da ta naša deviza ne bude samo mrtvo slovo korporativne strategije, već i način života i rada.

ASORTIMAN

Akcije i Katalozi

Aktuelni Katalozi

Image

Emmezeta

Emma home br. 5

Image

Emmezeta

Emmezeta novogodisnja dekoracija 2019

Image

Emmezeta

Emmezeta Home časopis

Salon namestaja Emmezeta

Kategorije Emmezeta

Salon nameštaja Emmezeta

Emmezeta Proizvodi

Image

Emmezeta

Varese trosed sa relax funkcijom sivi

68,999 RSD

Image

Emmezeta

Varese trosed sa relax funkcijom braon

68,999 RSD

Image

Emmezeta

Garda trosed sa relax funkcijom

63,999 RSD

Image

Emmezeta

Blueberry ugaona garnitura sa ležajem leva

114,999 RSD

Image

Emmezeta

Woody ugaona garnitura leva

99,999 RSD

Image

Emmezeta

Costi ugaona garnitura sa ležajem plava leva

119,999 RSD

Image

Emmezeta

Costi ugaona garnitura sa ležajem desna žuta

119,999 RSD

Image

Emmezeta

Carla ugaona garnitura sa ležajem reverzibilna

34,999 RSD

Image

Emmezeta

Varese dvosed sa relax funkcijom sivi

59,999 RSD

Image

Emmezeta

Varese dvosed sa relax funkcijom braon

59,999 RSD

Image

Emmezeta

Regal Bitter

18,999 RSD

Image

Emmezeta

Regal Ares

26,999 RSD

Image

Emmezeta

Ares regal cement/beli

29,999 RSD

Image

Emmezeta

Regal Latino

36,999 RSD

Image

Emmezeta

Galleria regal

42,999 RSD

Namestaji.com 100.000 posetilaca mesecno

Image Image Image Image Image Image