Image

Emmezeta

Država: Srbija

Websajt: https://www.emmezeta.rs/

Email: prodaja@emmezeta.rs

Adresa: Beograd - Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa

Telefon: 011 22 59 211

Opis: Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom svijeta, a posebno je poznata po brandovima kao što su GUCCI, YSL, PUMA. U sklopu PPR-a djeluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina namještaja i artikala za uređenje doma na svetu, a čiji je sastavni deo i Emmezeta. Emmezeta zajedno sa Conforamom 2011 prelazi u vlasništvo Grupe Steinhoff International. To je izuzetna pogodnost za našu kompaniju, kako za njene zaposlene tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je nastavila da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata. Ubrzala je sopstveni razvoj i postavila se kao evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma.

Niske cene svaki dan
Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od namještaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bele tehnike te odjevnih predmeta.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po Niskim cenama svakog dan što je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dečjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

Radnici
Posebno se ponosimo činjenicom da, iako delujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrovi. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju radnika na svim funkcijama i nivoima poslovanja jer smo sigurni u to da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. U segmentu odnosa prema klijentu naša osnovna deviza poslovanja je jednostavna i glasi "Kupac je kralj". Izrazito se trudimo da se svi naši radnici, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode tom baznom odrednicom odnosa prema kupcu i da ta naša deviza ne bude samo mrtvo slovo korporativne strategije, već i način života i rada.

PROIZVODI KATEGORIJE


Kategorije Proizvoda

Image

Spremanje i čišćenje

Image

Regali

Image

Dvosedi

Image

Ugaone garniture

Image

Trosedi i ležajevi

Salon nameštaja Emmezeta

Emmezeta Proizvodi

Image

Kanta za otpatke Ecoswing 15l žuti poklopac

Na upit

Image

Kanta za otpatke Duobin 2x23l

Na upit

Image

Set za čišćenje podova Colors 5kom više boja

Na upit

Image

Set za čišćenje poda i prozora Clear

Na upit

Image

Mop za čišćenje poda Lime 128x14x41cm

Na upit

Image

Regal Bitter

Na upit

Image

Regal Ares

Na upit

Image

Ares regal cement/beli

Na upit

Image

Regal Latino

Na upit

Image

Galleria regal

Na upit

Image

Varese dvosed sa relax funkcijom sivi

Na upit

Image

Varese dvosed sa relax funkcijom braon

Na upit

Image

Blueberry ugaona garnitura sa ležajem leva

Na upit

Image

Woody ugaona garnitura leva

Na upit

Image

Costi ugaona garnitura sa ležajem plava leva

Na upit

Image

Costi ugaona garnitura sa ležajem desna žuta

Na upit

Image

Carla ugaona garnitura sa ležajem reverzibilna

Na upit

Image

Varese trosed sa relax funkcijom sivi

Na upit

Image

Varese trosed sa relax funkcijom braon

Na upit

Image

Garda trosed sa relax funkcijom

Na upit

PROIZVODI


Budite prvi koji ćete saznati o specijalnim Ponudama i Akcijama

Polovni namestaj