Image

EMMETI Salon italijanskog nameštaja

Država: Srbija

Websajt: http://www.emmeti.rs/

Email: info@emmeti.rs

Adresa: Filipa Višnjića 5, 21000 Novi Sad / Srbija

Telefon: (021) 6612 000

Opis: Saloni italijanskog nameštaja Emmeti na tržište u Srbiji dovode italijanske brendove dizajnirane, izrađene i sklapane isključivo u Italiji. Naši saloni imaju bogato iskustvo u uvozu, distribuciji i prodaji asortimana nameštaja visokog kvaliteta modernog i klasičnog dizajna. Naše iskustvo je u skladu sa željama i potrebama i najprobirljivijih klijenata.

U Beogradu i Novom Sadu nudimo nameštaj, tepihe, rasvetu, dušeke, kuhinje i prateću dekoraciju više od 40 italijanska proizvođača!

Italijanski brendovi koje predstavljamo u našim salonima prepoznatljiva su imena čak i među svetskim poznavaocima dizajna enterijera. Ta prepoznatljivost je prisutna i među svima sa istančanim ukusom i osećajem za lepo. U našem salonu možete pogledati neke od njihovih najlepših komada i prilagoditi ih svom stilu.  Trudimo se da uvek za naše klijente izaberemo najbolje. U našim salonima ima mesta samo za nameštaj i opremu koji su spoj aktuelnih dizajnerskih trendova ali i neprolaznih vrednosti kao što su kvalitet i komfor.
U izložbenim salonima nameštaja u Beogradu i Novom Sadu klijenti mogu da vide ponudu i da čuju predloge naših dizajnera i arhitekata za uklapanje nameštaja u njihov dom. Mi u Emmeti-ju verujemo da, kao što ne postoje dve iste osobe, ne postoje ni dva ista prostora. Zato klijentima pružamo priliku da prilagode komade nameštaja njihovom stilu i enterijeru.

Među prvim smo distributerima nameštaja koji su na svoj sajt uveli virtualnu turu salona koja omogućava 3D putovanje kroz našu ponudu.

Misija salona je da našim klijentima donosimo samo najbolje, isključivo italijanske i proverene proizvode koji će učiniti njihov dom lepšim mestom.

Naš cilj je da postanemo i ostanemo nezaobilazna stanica na putu zadovoljenja potreba i želja klijenata za nameštajem i pratećim proizvodima visokog kvaliteta i vrhunskog dizajna.

Samo italijanski nameštaj!

PROIZVODI KATEGORIJE


Kategorije Proizvoda

Image

Ugaone garniture

Salon nameštaja EMMETI Salon italijanskog nameštaja

EMMETI Salon italijanskog nameštaja Proizvodi

Image

Brera garnitura

Na upit

Image

Cairoli Heigh garnitura

Na upit

Image

Cairoli garnitura

Na upit

Image

Nova garnitura

Na upit

Image

Manzoni garnitura

Na upit

Image

Cavour garnitura

Na upit

Image

Ghisolfa garnitura

Na upit

Image

Massimo garnitura

Na upit

PROIZVODI


Budite prvi koji ćete saznati o specijalnim Ponudama i Akcijama

Polovni namestaj